Εταιρεία

Rangos Shop

Εδώ και πολλά χρόνια το όνομα ΡΑΓΚΟΣ στο καταστημά μας στη Βούλα, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της εσωτερικής διακόσμησης, που καταγράφει λεπτομερώς τις αισθητικές τάσεις κάθε εποχής στο χώρο του υφάσματος.

Σήμερα, η ολοκληρωμένη συλλογή υφασμάτων και κουρτινών ΡΑΓΚΟΣ διακρίνεται, όχι μόνο για την αισθητική τελειότητα και την μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, αλλά και για την εξαιρετική ποιότητα, που τους χαρίζει μεγαλή αντοχή στο χρόνο.

Αξεπέραστες δημιουργίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα κάθε σύγχρονου σπιτιού και υπογεγραμμένες από τα μεγαλύτερα ονόματα των ευρωπαικών οίκων.

Ανεξάντλητες ιδέες και προτάσεις που ξεκινούν από το παραδοσιακό κλασσικό ύφος και φτάνουν μέχρι το πιο εξεζητημένο και μοντέρνο στυλ.

Το έμπειρο προσωπικό μας, σας προτείνει μοναδικές λύσεις και σας βοηθά να επιλέξετε το δικό σας διακοσμητικό ύφος, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων.


Η προσφορά μας όμως δεν σταματά εδώ.Εξειδικευμένο συνεργείο αναλαμβάνει το ράψιμο, την επιμέλεια και την τοποθέτηση των προϊόντων μας στο σπίτι σας. Σε σας μένει μόνο να τ' απολαύσετε. Το άψογο περιβάλλον, η φιλική εξυπηρέτηση και πάνω απ' όλα οι μοναδικές τιμές, κάνουν το όνομα ΡΑΓΚΟΣ πραγματικά ασυναγώνιστο.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 42, Βούλα 16673
210 8994600